Få et job midt i mulighederne

Her finder du de mange gode grunde til at arbejde i Ringsted Kommune.

I Ringsted Kommune kan vi tilbyde dig flere end 3.000 engagerede kolleger. Vi har meget forskellige faglige baggrunde, men det til fælles, at vi brænder for at gøre en positiv forskel for kommunens borgere.

Vi arbejder med mange forskellige opgaver. Faktisk med alt fra børnepasning, pædagogisk arbejde og pleje af kommunens ældre til miljø, IT og administration.

Vi er derfor en mangfoldig arbejdsplads med højt til loftet og plads til forskellighed. Så uanset hvor din faglighed og interesse ligger, synes vi, du skal holde øje med, om vi har en jobåbning på dit område.

Hvis du synes, det kunne være spændende at arbejde i Ringsted Kommune, kan du abonnere på vores ledige stillinger. Så sender vi dig en mail, når vi har en ledig stilling på dit område.

 

Du abonnerer på vores ledige stillinger ved at gøre følgende:

Klik på "Jobagent" øverst på siden. 

Udfyld navn og din e-mail adresse og markér de jobområder, du vil abonnere på.

Tryk på "Tilmeld mig jobagent".  

 

Fokus på dialog, udvikling og sammenhæng

Selvom vi er meget forskellige som mennesker og beskæftiger os med vidt forskellige fagområder, er der tre værdier, der altid går igen: Dialog, udvikling og sammenhæng.

Vi lægger vægt på den gode dialog og møder altid hinanden i øjenhøjde – både internt i organisation og eksternt. Det gør vi, fordi vi ved, at det giver de bedste resultater – både menneskeligt og fagligt.

Vi prioriterer medarbejderudvikling – både fagligt og personligt. Det gør vi, fordi vi ved, at det skaber de gladeste medarbejdere og den bedste arbejdsplads. Og det giver i sidste ende den bedste service til borgerne.

Vi ser altid på de større sammenhænge, og vi tænker altid på tværs af vores fagligheder. Det gør vi, fordi vi ved, at det skaber de mest enkle og effektfulde løsninger til gavn for borgerne.

 

Ideel beliggenhed

I Ringsted siger vi, at vi er midt i mulighederne. Og det er vi bogstaveligste forstand. Geografisk ligger vi nemlig midt på Sjælland, og det betyder, at du på under 45 minutter kan komme til Ringsted fra Københavns centrum med tog og bil. Og kommer du fra Odense kan du være i Ringsted på under en time.

Med den nye jernbane, der er på vej fra Ringsted til København, vil det kun tage 30 min. at komme til Ringsted med tog fra Hovedbanegården.

Hvis du ønsker at sende følsomme eller fortrolige oplysninger til Ringsted Kommune, eksempelvis dit cpr.nr., oplysninger om dine helbredsforhold eller økonomiske situation, anbefales du at gøre det via e-boks. Læs om beskyttelse af persondata.

HR, Løn og Politisk Service
Sct. Bendtsgade 1
4100 Ringsted
Tlf.: 57 62 60 30
Mail: hr@ringsted.dk
Powered by Emply