Få et job midt i mulighederne

Der er mange gode grunde til at arbejde i Ringsted Kommune. Her kan du læse om nogle af dem.

Tak fordi du overvejer at søge til Ringsted Kommune. Hvis du kommer hertil, så bliver du del af et fællesskab med flere end 3.000 engagerede kolleger. Vi har meget forskellige faglige baggrunde, men det til fælles, at vi brænder for at gøre en positiv forskel for kommunens borgere.

Vi arbejder med mange forskellige opgaver. Faktisk med alt fra børnepasning, pædagogisk arbejde og pleje af kommunens ældre til miljø, IT og administration.

Vi er derfor en mangfoldig arbejdsplads med højt til loftet og plads til forskellighed. Så uanset hvor din faglighed og interesse ligger, synes vi, du skal holde øje med, om vi har en jobåbning på dit område.

 

Fokus på dialog, udvikling og sammenhæng

Selvom vi er meget forskellige som mennesker og beskæftiger os med vidt forskellige fagområder, så er der tre værdier, der altid går igen og som binder os sammen: Dialog, udvikling og sammenhæng.

Vi lægger vægt på den gode dialog og møder altid hinanden i øjenhøjde – både som kolleger og i mødet med borgerne.

Medarbejderudvikling er vigtig for både os og borgerne. Vi skal have kompetente medarbejdere, som bruger ny viden i deres arbejde, og derfor har vi stort fokus på uddannelse og udvikling. Det giver borgerne den bedste service, og bidrager til gode arbejdspladser med fagligt selvsikre medarbejdere.

Vi ser altid på de større sammenhænge, og vi tænker altid på tværs af vores fagligheder. Vi sørger for, at borgerne oplever en fælles indsats, hvor alle relevante fagligheder samarbejder og skaber sammenhængende forløb for borgerne.  

Tæt på det hele

I Ringsted siger vi, at vi er midt i mulighederne – og det er vi. Højhastighedsbanen fra København over Køge til Ringsted får dig for fra København til Ringsted på en halv time. Togturen fra Roskilde klares på et kvarters tid, og turen fra Odense tager under en time.

Hvis du synes, det kunne være spændende at arbejde i Ringsted Kommune, kan du abonnere på vores ledige stillinger. Så sender vi dig en mail, når vi har en ledig stilling på dit område.

 

Du abonnerer på vores ledige stillinger ved at gøre følgende:

Klik på "Jobagent" øverst på siden. 

Udfyld navn og din e-mail adresse og markér de jobområder, du vil abonnere på.

Tryk på "Tilmeld mig jobagent". 

Hvis du ønsker at sende følsomme eller fortrolige oplysninger til Ringsted Kommune, eksempelvis dit cpr.nr., oplysninger om dine helbredsforhold eller økonomiske situation, anbefales du at gøre det via e-boks. Læs om beskyttelse af persondata.

HR, Løn og Politisk Service
Sct. Bendtsgade 1
4100 Ringsted
Tlf.: 57 62 60 30
Mail: hr@ringsted.dk