Uopfordrede ansøgninger

Praksis ved uopfordrede jobansøgninger

Når Ringsted Kommune modtager uopfordrede jobansøgninger, er vores faste praksis at henvise til de opslåede stillinger. Ønsker du at søge et job i Ringsted Kommune, skal du derfor holde øje med vores stillingsopslag her på vores karriereside og derefter sende din ansøgning til præcis den/de opslåede stillinger, du er interesseret i.

Du kan også tilmelde dig vores gratis e-mail service og få direkte besked, næste gang der er et ledigt job inden for dit interesseområde.

Alle job i Ringsted Kommune annonceres ved offentligt opslag – med undtagelse af job i løntilskud, praktikstillinger og lignende samt tidsbegrænsede stillinger med en varighed under tre måneder, hvor kommunen allerede råder over en vikar. Reglen skal sikre, at alle har en fair og reel mulighed for at komme betragtning til en ledig stilling i kommunen.

 

 

Hvis du ønsker at sende følsomme eller fortrolige oplysninger til Ringsted Kommune, eksempelvis dit cpr.nr., oplysninger om dine helbredsforhold eller økonomiske situation, anbefales du at gøre det via e-boks. Læs om beskyttelse af persondata.

Økonomi, HR og Løn
Sct. Bendtsgade 1
4100 Ringsted
Tlf.: 57 62 60 30
Mail: hr@ringsted.dk